11 Kasım 2018 Pazar

Doctor Who Box Set Türkçe Dublaj indir

Doctor Who Box Set Türkçe indir

Doctor Who 5-6-7-8-9.Sezon Box Set Türkçe indir
Herkesin sevgilisi olmuş zaman yolcusu Doktor, hain uzaylılarla ve diğer düşmanlarla savaştığı bu epik bilim kurgu dizisinde yeniden hayat buluyor.
Başrol oyuncusu sıkça değişen bu BBC bilim kurgu dizisi, neredeyse 50 yıldır dizi severler için bağımlılık nedeni
Amy, ilk kez Tardis’i ziyaret edecek. Bu ziyaret sırasında da Doktor’un geçmişi ve de kraliyet ile yaşanan bazı tatsız olaylar yeniden hatırlanacak...
403 – Doktor ve Donna, 4126 yılında köle olarak çalıştırılmak üzere Ood’lar üreten tesise girerler. Ood’lar kontrolden çıkıp insanlara saldırırlar. Yönetici tesisi havaya uçuracağı sırada Ood’a dönüşür. Doktor, onlara özgürlüklerini kazandırır. Ood, Doktor’a ayrılırken ”Şarkısının yakında son bulacağını” söyler.
404 – Doktor ve Donna, Martha’nın çağrısıyla UNIT ekibine yardıma gider. Aynı anda araçlarında ölen insanların arkasında Sontaran ırkının olduğunu öğrenir. Sontaran’lar Martha’ı yakalayıp kopyalar…
405 – Sontaranlar araçlardan çıkardıkları zehirli gazlar ile insanları zehirlemeye başlayınca UNIT gemilerini vurmak ister. Martha’nın kopyası engel olur. Sontaranlar Tardis’i içindeki Donna ile gemilerine ışınlarlar. Doktor, asıl Martha’yı kurtarırken, Donna’yı dünyaya ışınlar. Dünyaya yayılan zehirli gazı yok eder. Sontaran’lar saldırmadan gemilerini yok eder.
406 – Doktor, Donna ve Martha kendilerini, yerealtında Hath denen balık adamlarla yeraltında savaşan insanların yanında bulurlar. İnsanlar asker ihtiyacı için Doktor’un DNA’sını kullanınca makinadan doktorun genç kızı ”Jenny” çıkar. Doktor tarafların boşa savaştığını kanıtlamak isterken Jenny vurulur. Doktor ayrıldıktan sonra, Jenny’i canlanır ve bir mekikle babasının misyonunun peşinden gider.
407 – Doctor ve Donna kendilerini 1920’lerde Agatha Christine’in katıldığı bir kokteylde bulurlar. Bu sırada malikanede ölü bulunan adamı araştırırlarken dev bir arının saldırısına uğrarlar. Sonrasında gelen düğer ölümlerin ışığında, cinayetleri yıllar önce insan kılığındaki bir arıdan hamile kalan evin leydisinin, gayrimeşru oğlunun arıya dönüşerek işlediği anlaşılır.
408 – Doktor ve Donna insanların kaybolduğu bir kütüphaneye inerler. Astronot görünümlü bir grup arkeolog onları bulur. İçlerinden River doktoru tanır, ama doktor onu hatırlamaz. River, ondaki sonik tornavisdasını gösterip, kulağında adını söyleyince Doktor’un güvenini kazanır. Ekiptekiler gölgeler tarafından öldürülmeye başlayınca kaçarlar…
409 – Donna, ortadan kaybolur ve sanal bir gerçeklikte yaşamaya başlar. Doktor ve ekip kütüphanenin merkezinde, bir kızın hayalindeki bilgisayarı bulurlar. Doktor kaybolan kişilerin diskinde saklandığını öğrenince onları getirmek için kendini feda edecekken River, yerine geçer. Kaybolan herkes kütüphaneye dönerken, Doktor, River için bilgisayara geri döner ve onu sanal gerçekliğe gönderir.
410 – Doktor’un seyahat ettiği araç yolcularla birlikte yolda kalır. Dışardan bir varlık araca girmeye çalışır. Doktor’a seslenen Rose’un yansıması ekranda görülür. Sonrasında kadın yolculardan biri diğerlerinin konuşmalarını tekrarlamaya başlar. Doktorun söyleyeceklerini ondan önce söylemeye başlayınca yolcular Doktor’a bulaştığını düşünür. Yolculardan biri kadını araçtan atınca eski haline döner.
411 – Donna girdiği bir falcıda sırtına yapışan parazit ile Doktor ile tanışmayıp hayatının farklı şekillendiği bir hayatın hayalini görür. Rose hayalinde karşısına çıkıp Doktor ile tanışıp onu kurtarması için onu yönlendirir. Ona ulaştırması için ”Bad Wolf” mesajını verir. Donna mesajı iletince Doktor panikler.
412 – Dalekler dünyayı ele geçirirler, Harriet Jones, Sarah jane, Kaptan Jack ve Martha, Tardis ile kaybolan Doktor ile iletişime geçerler. Dalekler yerini belirledikleri Harriet Jones’i öldürür. Doktor dünyaya iner. Rose ile buluşacakları sırada bir Dalek onu vurur ama Doktor iyileşir.
413 – Dalekler, Doktor ve yanındakileri yakalayarak gemilerine götürür. Tardis’i içindek iDonna ile yok edecekleri sırada Donna, Tardis’teki Doktor’un eline uzanır ve yarı insan yarı Doktor meydana gelirken. Donna da Doktor’un aklına sahip olur. Dalekler, tüm gezegenleri bir araya toplayıp evrenin sonunu getirecekken, yeni Doktor ve Donna yetişir. Donna doktordan gelen bilgilerle planlarını engeller. Yeni Doktor ise tüm Dalekleri yok eder. Doktor, dünyayı yörüngesine götürürken, Rose ve yeni doktoru birlikte yaşlanacakları paralel evrene bırakır. Doktorun aklındaki bilgilerin fazla geldiği Donna’yı ise herşeyi unutturup ailesinin evine bırakır.
Next Doctor: Doktor, 1850’de Londra’ya iner ve Siberlerle savaşıp kendini Doktor sanan adamla karşılaşır. Onun Siberlerin hafıza veritabanındaki, Doktor’un bilgilerini kzayla kendine yüklediğini, karısı ve oğlunu kaybettiğinde ise kendi anılarını unuttuğunu anlar. Onunda yardımıyla, siberlerin fabrikalarında çalıştırmak için kaçırdıkları çocukları ve adamın oğlunu kurtarırlar. Siberleri kontrol eden kadın, dev siber adam ile şehrin üzerinde yükseldiği sırada Doktor onu durdurur.
Planet of the Dead: Doktor’un Londra’da bindiği otobüs tüneldeki solucan deliğinden çöle ışınlanır. Doktor, hırsız Christina ile çözüm ararken yolcular otobüste kalırlar. Doktor otobüse doğru ilerleyen uçan robotları farkeder ve onlardan önce otobüsü solucan deliğine uçurarak Londra’ya döndürür.
Waters Of Mars: Doktor Mars üzerindeki bir grup araştırmacıyı bulur. Onların 2059’da o gün öleceğini ve bununla birlikte uzayda yeni ufuklar açılacağını hatırlar. Ekiptekiler suya temas edip değişmeye başlayınca kaçmalarını sağlar ama kaderlerini değiştirmek istemez. Dayanamayıp sonunda onlara yardım ederek havaya uçan üstten kaptan Brooke ve kalanları Tardis ile kurtarır. Brooke tarihin akışını değiştirmemek için intihar eder. Doktor, bunu yapmaması gerektiğini anlar.
End Of Time A: Müritleri ölen Doktor Usta’yı yeniden canlandırır. Usta açlığını insanlarla giderir. Doktor onu bulduğunda Usta, bir müritince kaçırılır. Doktor, Donna’nın babası Wildfrey ile peşine düşer. Ustanın iyileştirdiği düşünülen kapıyı onarmasını sağladıklarında Usta kapıyı kullanarak tüm dünyadaki insanları kendi suretine çevirir.
torrent indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder